Tietoja meistä

DROPP aloitti toimintansa keväällä 2014 pelastaakseen Itämeren. Idea syntyi melontaretkellä kun paksu levälautta ulottui ulkosaaristossa usean metrin syvyyteen eikä vedessä voinut edes kuvitella uivansa. Lopputuloksena syntyi, tänä päivänä monille tutut ja tyylikkäät, DROPP lähdevedet Still ja Sparkling. Tällä tavoin halusimme mahdollistaa jokaiselle lähdeveden kuluttajalle Suomessa helposti lähestyttävän tavan suojella Itämerta. Kertapanos on pieni, mutta potentiaali suuri. DROPPvettä seurasi kestojuomapullot, joista tuli lyhyessä ajassa erittäin suosittuja.


Vuosien varrella yhteistyökumppaninamme ovat toimineet Baltic Sea Action Group ja Helsingin yliopiston Monicoasthanke. Tähän mennessä DROPP on lahjoittanut kuusinumeroisen summan Itämeren suojeluun.


Vuonna 2020 alkanut pandemia toi DROPPille mukanaan aivan uusia haasteita. Tämän johdosta DROPP joutui perusteellisesti uudistamaan ja tehostamaan toimintamallinsa jotta Itämeren suojelutyö saisi jatkoa. Omistaja perheen konsernissa MBH Breweries tarjosi erinomaisen mahdollisuuden jatkaa DROPPin toimintaa tehostetummassa  organisaatiossa, hyödyntäen alan huippu osaamista. Vuodesta 2020 lähtien DROPP on osa MBH Breweriestä.


DROPP-veden löydät useasta kahvilasta, ravintolasta, toimistosta ja kaupasta ympäri Suomen. DROPP-vedet pullotetaan PolarSpringin lähteellä, joka sijaitsee Salpausselän harjulla Lahden lähellä. 


Vuodesta 2022 yhteistyökumppanimme on Pidä Saaristo Siistinä ry. Heidän tavoitteena on tukea meri- ja  järviluontomme tärkeää puhdistustyötä, jonka tuloksista nauttivat kaikki vesillä ja rannoilla liikkuvat ja retkeilevät.

MissiommeMaailman keuhkot ovat merissä, joten miksi emme pitäisi huolta siitä mikä on tärkeintä? Dropp ottaa osaa vastuullisena toimijana luonnonsuojelutyössä ja tukee vesistöjen hyvinvointia yhdessä vastuullisen kumppanin kanssa.