Olemme aika innoissamme: DROPP-lähdevedet ovat saaneet aikaisempaakin tyylikkäämmät ulkoasut, kun pullojen muodot ja etiketit ovat päivittyneet. Ehkä olet niihin jo törmännytkin kahviloissa ja kaupoissa!

DROPPilla on valikoimassa yhä raikkaat Still lähdevesi ja Sparkling hiilihapotettu lähdevesi, jotka pullotetaan nyt PolarSpringin lähteellä Urajärvellä, Lahden lähellä. Lähde sijaitsee jääkauden muokkaamalla Salpausselän harjulla, jossa vesi suodattuu hiekka- ja moreenikerrosten läpi.

Uusi lähde on lähempänä useimpia jälleenmyyjiämme. Olemme iloisia siitä, että tuotteemme kuljetusmatkat lyhenevät ja kuljetusten päästöt pienenevät. PolarSpring tuottaa käyttämästään sähköstä 18 % itse aurinkoenergiana ja itse pullottamo lämmitetään hukkalämmön takaisinotolla ja ilmalämpöpumpuilla. PET-muovista puhalletut pullot ovat mukana Suomen tehokkaassa pullonpalautusjärjestelmässä. Ja kuten aikaisemminkin, voitto DROPPin lähdevesistä annetaan Itämerelle, eli MONICOAST-tutkimushankkeelle ja Baltic Sea Action Groupin Itämerityöhön.

 

Kaunista kesää DROPPin seurassa!
Nähdään saaristossa, terasseilla ja kesäkahviloissa!