Meistä

TARINAMME

DROPP on laadukkaiden juomavesien tuoteperhe, joka lahjoittaa merkittävän osan tuloksestaan vuosittain Itämeren suojeluun.

DROPP aloitti toimintansa keväällä 2014 kun perustajamme Amanda päätti ryhtyä sanoista tekoihin Itämeren pelastamisen suhteen. Päätös oli muhinut takaraivossaan, mutta konkreettinen päätös syntyi melontaretkellä, kun paksu levälautta ulottui ulkosaaristossa usean metrin syvyyteen eikä vedessä voinut edes kuvitella uivansa. Amanda halusi tukea ja vauhdittaa tuloksellista Itämeren suojelua ja valjasti tähän yrittämisen keinoksi. DROPPin tavoitteena on tehdä Itämeren suojelusta helppoa ja jokaisen arkeen sopivaa.

Toimme markkinoille DROPP-veden, jotta jokainen lähdeveden kuluttaja Suomessa voisi samalla osallistua Itämeren suojeluun. Kertapanos on pieni, mutta potentiaali suuri: Suomessa kulutetaan vuosittain yli 100 miljoonaa litraa lähdevettä, n. 18 litraa per henkilö. DROPP-vettä seurasi kestojuomapullot, joista on tullut lyhyessä ajassa erittäin suosittuja.

Olemme tehneet kaikkemme, jotta DROPP-veden ympäristövaikutus olisi mahdollisimman pieni. DROPP-vedet pullotetaan PolarSpringin lähteellä, joka sijaitsee Salpausselän harjulla Lahden lähellä. PolarSpringin lähteelle siirryimme kevään 2019 aikana. Olemme tyytyväisiä, että PolarSpringiltä kuljetusmatkat useimmille jälleenmyyjillemme ovat entistä lyhyemmät ja PolarSpring tuottaa käyttämästään sähköstä 18 % itse aurinkovoimana. Itse pullottamo lämmitetään hukkalämmön takaisinotolla ja ilmalämpöpumpuilla.

DROPP on lahjoittanut jo 113 000 € Itämeren suojeluun ja kasvaa kovaa vauhtia. DROPP-veden löydät jo useasta kahvilasta, ravintolasta ja kaupasta ympäri Suomen ja kestojuomapullomme on myyty loppuun useaan otteeseen.