Meistä

TARINAMME

DROPP aloitti toimintansa keväällä 2014 pelastaakseen Itämeren. Idea syntyi melontaretkellä kun paksu levälautta ulottui ulkosaaristossa usean metrin syvyyteen eikä vedessä voinut edes kuvitella uivansa. Lopputuloksena syntyi, tänä päivänä monille tutut ja tyylikkäät, DROPP lähdevedet Still ja Sparkling. Tällä tavoin halusimme mahdollistaa jokaiselle lähdeveden kuluttajalle Suomessa helposti lähestyttävän tavan suojella Itämerta. Kertapanos on pieni, mutta potentiaali suuri. DROPP-vettä seurasi kestojuomapullot, joista tuli lyhyessä ajassa erittäin suosittuja.

Vuosien varrella yhteistyökumppaninamme ovat toimineet Baltic Sea Action Group ja Helsingin yliopiston Monicoast- hanke. Tähän mennessä DROPP on lahjoittanut kuusinumeroisen summan Itämeren suojeluun.

Vuonna 2020 alkanut pandemia toi DROPPille mukanaan aivan uusia haasteita. Tämän johdosta DROPP joutui perusteellisesti uudistamaan ja tehostamaan toimintamallinsa jotta Itämeren suojelutyö saisi jatkoa. Omistaja perheen konsernissa MBH Breweries tarjosi erinomaisen mahdollisuuden jatkaa DROPPin toimintaa tehostetummassa organisaatiossa, hyödyntäen alan huippu osaamista. Vuodesta 2020 lähtien DROPP on osa MBH Breweriestä.

DROPP-veden löydät useasta kahvilasta, ravintolasta, toimistosta ja kaupasta ympäri Suomen. DROPP-vedet pullotetaan PolarSpringin lähteellä, joka sijaitsee Salpausselän harjulla Lahden lähellä. DROPP makuvedet sen sijaan valmistetaan Saimaan rannalla Mikkelissä. Vuodesta 2022 lähtien yhteistyökumppanimme on Pidä Saaristo Siistinä ry. Heidän tavoitteena on tukea meri- ja järviluontomme tärkeää puhdistustyötä, jonka tuloksista nauttivat kaikki vesillä ja rannoilla liikkuvat ja retkeilevät.

PIDÄ SAARISTO SIISTINÄ RY

DROPPin uusi yhteistyökumppani Pidä Saaristo Siistinä ry on kaikkien veneilijöiden ja vesilläliikkujien valtakunnallinen ympäristöjärjestö. Yhdistys on toiminut puhtaamman saaristo- ja järviluonnon puolesta jo vuodesta 1969.

Kaikki toiminta tähtää Suomen merialueiden ja sisävesien, rantojen ja saariston puhtaana pitämiseen. Yhdistys edistää ja etsii ratkaisuja ympäristöystävälliseen veneilyyn ja vesillä liikkumiseen sekä satamatoimintaan.

Pidä Saaristo Siistinä ry:n työ vesiympäristön hyväksi koostuu kolmesta osa-alueesta, joihin kuuluvat ympäristönhuoltotyöt, ympäristöviestintä ja ympäristöprojektit.

Lue lisää: Pidä Saaristo Siistinä ry